Algemene voorwaarden

1. De Health&Beauty Voordeelkaart geeft je recht op kortingen oplopend tot maximaal 70% bij de aangesloten beauty-, wellness-, en sportlocaties in Nederland en biedt fantastische aanbiedingen op schoonheids- en gezondheidsproducten.

2. De Health&Beauty Voordeelkaart is geldig gedurende een jaar na activatie van het premium. 

3. De Health&Beauty Voordeelkaart is uitsluitend te gebruiken voor de aanbiedingen op de website www.healthandbeautyvoordeel.nl.

4. De Health&Beauty Voordeelkaart is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor de aangesloten beauty-, wellness-, en sportlocaties in Nederland en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

5. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

6. De Health&Beauty Voordeelkaart heeft geen geldelijke waarde en mag niet doorverkocht worden.

7. De Health&Beauty Voordeelkaart is niet in te wisselen voor geld.

8. Tickets aangekocht via het Health&Beauty Voordeelkaart platform kunnen niet worden gewijzigd en/of geretourneerd.

9. Tickets aangekocht via het Health&Beauty Voordeelkaart platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

10. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

11. Aanbiedingen die worden getoond op het Health&Beauty Voordeelkaart platform behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

12. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht om aangekochte e-vouchers in te trekken of te blokkeren.

13. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Health&Beauty Voordeelkaarten en/of e-vouchers.

14. Door het gebruik van de Health&Beauty Voordeelkaart ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

15. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Escudostraat 2, 2991XV Barendrecht. KvK: 57705240